Uutiset

DISNEY+ ESITTELI WALT DISNEY ANIMATION STUDIOSIN UUTUUSARJAN BAYMAX! – ALKAA 29. KESÄKUUTA

Tiedote. Julkaistu: 23.05.2022, 15:45 Disney+

Linkki traileriin

HELSINKI, FINLAND (23. toukokuuta) – Disney+ julkaisi uuden trailerin Walt Disney Animation Studiosin Baymax! -sarjalle, joka alkaa yksinoikeudella Disney+ -palvelussa 29. kesäkuuta. Uutuussarja vie katsojat takaisin fantastiseen San Fransokyon kaupunkiin, jossa ystävällinen ja puhallettava terveydenhuollon kumppanirobotti Baymax ryhtyy tekemään sitä, minkä osaa parhaiten: auttaa muita.

Lue alkuperäinen tiedote kokonaisuudesaan:

In celebration of National Streaming Day, Disney+ has released a new trailer and key art for Walt Disney Animation Studios’ “Baymax!” Streaming exclusively on Disney+ on June 29, the all-new series of healthcare capers returns to the fantastical city of San Fransokyo where the affable, inflatable, inimitable healthcare companion robot, Baymax, sets out to do what he was programmed to do: help others. “I thought it would be fun to do a Disney+ series with Baymax interacting with normal folks,” said series creator Don Hall, who helmed 2014’s Oscar®-winning film “Big Hero 6.” “In each of our six episodes, Baymax just wants to help someone—and a lot of times they don’t want to be helped. He sets out to fix a physical issue that he’s identified, and in the process, gets to a deeper, more emotional place and can be almost transformative in that role.”

“I thought it would be fun to do a Disney+ series with Baymax interacting with normal folks,” said series creator Don Hall, who helmed 2014’s Oscar®-winning film “Big Hero 6.” “In each of our six episodes, Baymax just wants to help someone—and a lot of times they don’t want to be helped. He sets out to fix a physical issue that he’s identified, and in the process, gets to a deeper, more emotional place and can be almost transformative in that role.”

“Baymax!” is produced by Roy Conli and Bradford Simonsen. The series’ episodes are directed by Dean Wellins (Eps 1, 2, 6), Lissa Treiman (Ep 3), Dan Abraham (Ep 4) and Mark Kennedy (Ep 5). Screenwriter is Cirocco Dunlap. Scott Adsit returns as the voice of Baymax. Voice talent featured in episodes include Ryan Potter, Maya Rudolph, Emily Kuroda, Lilimar, Zeno Robinson and Jaboukie Young-White.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button