Blogit

VappuSpeciaali 2022: Head Hunter Store Finland

 Vapun kunniaksi ja Alterstream median mainion videon innoittamana päätin matkustaa Helsinkiin tutustumaan mielettömän hienoon kauppaan nimeltä Head Hunter Store Finland. Tämä kauppa on kaikkien elokuva-, sekä  sarjakuvaharrastajien, ja figuurikeräilijöiden paratiisi. Tämä kauppa on täynnä sitä kamaa, mistä lapsena ja nuorena vaan haaveili. Onneksi Alterstream media teki aiheesta mainion videon (jonka voitte katsoa täältä), niin hoksasin suunnistaa oikeaan osoitteeseen. Kauppa sijaitsi Pälkäneentiellä rakennuksen kellarissa ja muistutti enempi varastoa, kuin tavallista kivijalkakauppaa. Tuotteita on kuulemma 70 000 erilaista. Huh,huh. Ja mikä parasta, Vapun aatto ei estänyt kauppaa olemasta auki. Ei kun sisään:

Kaupan ovella vastaan otaa komea Slimer-patsas
Elokuvaharrastaja Kalle Repo tutkii kaupan antimia.
80-90-luvulla syntyneelle kaupasta löytyi uskomattoman paljon nostalgisia tuotteita.
Sin Citystä Alieniin ja Predatoriin.

Lapsuuteni suurin suosikki He-man ja Masters of the universe oli laajasti edustettuna ja kauppa pursui huikeita harvinaisuuksia, mitä ei muualta meinaa saada. Jokainen figuuri, josta olin joskus haaveillut löytyi vitriinistä ja vielä useaan kertaan. Omistaja on tehnyt huikean määrän työtä löytääkseen kaiken, mitä kaupasta löytyy.


uudempaakin “Motua” oli tarjolla.

Myöskin alkuperäinen lelusarja oli hyvin edustettuna.

Tavaran paljoudesta johtuen tilat kävivät välillä ahtaiksi, mutta se ei menoa haitannut.
DC-fanillekin löytyi loputtoman kattava tarjonta…

…Ja tietenkin Marvel-faneille…
…puhumattakaan Star Warsista, jota myös kaupan omistaja kerää.
Vappunaamari.
Upeita patsaita riitti jokaiseen makuun.
Patsaita löytyi myös life-size koossa. Kuvassa Deadpool ja Kalle.
Myöskään Terminatoria ei oltu unohdettu.
Keskellä Bruce Lee.

Elovahahmojen lisäksi myös Legot olivat edustettu komeasti. Lego-nurkka olikin varsin kattava.

Darth Maul itse.
Takahuoneessa tila vielä jatkui, mutta sinne tuli vain kurkattua.
Pinhead Hellraiserista.
Doom-pelin hahmo.
Batman patsaita erikoossa ja hinnoissa.
Komeaa.

Saruman ja Lord of the rings faneille riitti myös kampetta.

Lapsuuteni suosikki-auto Kitt, Ritari-ässästä.

Life-size Iron Man…
…ja teräksinen mies.
Michaelangelo yksyhteen leffahahmon kanssa.
Life-size Batman suoraan Arkham Knight pelistä.
Leffa DC:tä.
Huikea kokoelma vanhoja Star Wars-figuureita 70- ja 80-luvulta, jotka ovat hyvin harvinaisia.
Sieltä kurkkaa Gremlin suoraan Gremlins-elokuvista.

Pelihahmotkin olivat mukana menossa.

Figuurimyynnin lisäksi kaupasta voi hankkia customoituja figuureita ja patsaita, joita myyjä itse maalaa ja customoi. Voit myös uudelleen maalauttaa oman figuurisi, tai hankkia täysin maalaamattoman patsaan, jonka voit itse maalata kotona.

Ostokset

Ja mitä sitten mukaan tarttui? Noh, lapsena sitä aina haaveili Teenage Mutant Ninja Turtles-figuurista, mikä olisi mahdollisimman saman näköinen, kuin elokuvassa esiintyvät hahmot, siksi tämä Leonardo-figuuri oli pakko-ostos, koska tämän enemmän yksyhteen leffan kanssa ei voi enää olla, aivan huikea figuuri. Sen kaveriksi ostin George Clooneyn esittämän Batmanin, koska sellaista minulla ei Batman-kokoelmassa vielä ole ja se vaan heti näytti siltä, että tuollainen pitää saada. Kaupan päälle myyjä antoi Batman-keräilykortteja ja mikä huikeinta, kun kerroin matkustaneeni Jyväskylästä asti vain katsomaan tätä kauppaa, niin myyjä laihjoitti matkaluettavaksi kaksi kappaletta harvinaisempia Batman-sarjakuvia. Aivan huikeaa.

Teenage mutant ninja turles (1990) elokuvan hahmo Leonardo.

Vuoden 1997 George Clooney Batman-patsas.

Batman sarjakuvia ja keräilykortteja kaupanpäällisiksi.

Suosittelen käymään ainakin kerran eläessään tuossa kaupassa, jos elokuvat, sarjakuvat ja pelit ovat intohimosi. Kauppa on jo itsessään niin huikea kohde, että sinne voisi myydä lippuja pelkästä katselun ilosta. Ilmeisesti takahuoneeseen on tulossa tila, jossa omistaja pientä maksua vastaan esittelee henkilökohtaista kokoelmaansa, joka on vieläkin komeampi, kuin kaupan myytävät tuottee. Kipin kapin Head hunteriin, ja katsastakaa Alterstream median video, jos ette ole sitä vielä katsoneet.

Allekirjoittanut liikenteessä. Head Hunterin jälkeen suuntasimme tietenkin elokuvateatteriin katsomaan uuden Eggersin Northman-elokuvan.

– Kai Kumpulainen 2.5.2022

Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä

 

Kaitsun Leffablogi

Pitkän linjan elokuvaharrastaja arvostelee katsomiaan elokuvia ja samalla kertoo aina vähän jotain itsestään ja suhteestaan elokuvaan. - Kai Kumpulainen

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button