Blogit

Groundhog Day (1993)

Arkistojen kätköistä 6.7.2018:
 
Katselin Netflixistä äsken sellaisen Harold Ramisin ohjaaman leffan vuodelta 1993, kuin Päiväni murmelina (Groundhog day), joka on varmasti kaikille tuttu. Ainakin kaikki tietävät mitä tarkoitettaan käsitteellä “päiväni murmelina-päivä”. Eli sama päivä toistuu uudelleen ja uudelleen ja uudelleen…

Olen tämän viimeksi katsonut  joskus 90-luvulla ja silloinkin se oli todella hyvä leffa, mutta nyt aikuisiällä se tuntui vieläkin paremmalta. Bill Murray on outo näyttelijä. Siitä on lapsesta asti oppinut pitämään koska se on tuttu Haamujengistä, mutta jos nyt näkisin hemmon ekaa kertaa niin ihmettelisin miksi tuollainen kaveri on niin iso tähti. Tai sitten se on vaan todella hyvä näyttelemään sellaista tunteetonta kyynistä mulkeroa, heh.

No joo, Leffa oli siis todella mukavaa katseltavaa keskipäivälle ja näissä 90-luvun alun “perheleffoissa” on vaan jotain tunnelmaa, ja kiireettömyyttä, mitä ei nykyään ole. Tällä kertaa bongailin näyttelijöitä, ketä en muistanut tässä olevankaan, eli Sekaisin maristakin tuttu Chris Elliott, King Kongista tuttu Adrien Brody, Harold “Egon Spengler” Ramis itse ja Man of steelin Zodina tunnettu Michael Shannon!  

Mukava hyvänmielen leffa, joka kestää katselukertoja
4/5

– Kai Kumpulainen 6.7.2018

Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä

 

Kaitsun Leffablogi

Pitkän linjan elokuvaharrastaja arvostelee katsomiaan elokuvia ja samalla kertoo aina vähän jotain itsestään ja suhteestaan elokuvaan. - Kai Kumpulainen

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button