Videot

Kuvakarju-arvostelu: The Northman (2022)

Tällä kertaa huikeista kauhuelokuvistaan tunnettu Robbert Eggers on ohjannut muinaiseen Islantiin sijoittuvan seikkailun. Mukana elokuvaa kirjoittamassa ohjaaja-Eggersillä oli islantilainen kirjailija Sjón. Elokuvaa tähdittävät Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björke ja Willem Dafoe.

Käy vilkaisemassa myös Facebookin Kuvakarjun kuvakaverit. Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button