Videot

The Northman (2022) arvostelu

Tällä kertaa arvostelussa Robert Eggersin kolmas pitkä elokuva The Northman. Elokuva on sitä taattua Eggers laatua, eli hyvin taiteellinen ja erikoinen, joskin todella näyttävä tekele.

Tällä kertaa taustalla on myös isompi studio ja enemmän rahaa ja se näkyy, mutta samalla katoaa hieman se pienimuotoisuus ja läheinen tunne mitä Lighthousessa nähtiin. Toki nämä elokuvat ovatkin täysin erilaisia.

Nykyään kun Eggers tekee uuden elokuvan odottaa sitä moni innolla, eikä ihme, sillä sen verran herkullisia elokuvia mies tekee.

Tällä kertaa kyseessä on siis viikinki kosto tarina, joka muistuttaa hieman elokuvaa Valhalla Rising tai Gladiaattoria, mutta on silti todella erilainen. Elokuvassa on nätisti otettua asioita eri viikinki mytologioista ja taruista ja Alexander Skarsgård on mahtava pääroolissa. Ja mikä tärkeintä hän näyttää viikinki soturilta, kiitos ruotsalaisten sukujuuriensa.

Ja onhan leffassa tähtiä vaikka ja kuinka. Sillä mukana on myös Willem Dafoe, Nicole Kidman, Ethan Hawke ja Ana Taylor-Joy. Ja lisäksi mukana on mm. Claes Bang, Björk ja Hafbór (The Mountain) Julius Björnsson.

Lisää ajatuksia podcast jaksossa.

Odotatko innolla tätä leffaa? Mitä mieltä jos olet jo nähnyt? Mikä on Eggersin paras leffa?

Leffahullu podcastin voi kuunnella audio versiona vaikka Spotifystä:

Tai nyt myös Suplassa:
https://www.supla.fi/podcast/leffahullu

Leffahullu löytyy myös instasta:
https://www.instagram.com/leffahullu_podcast

Facebookissa Leffahullut ryhmä:
https://www.facebook.com/groups/231288621296209/?ref=share

Sähköposti: leffahullu@outlook.com

Jos pidätte Marvel leffoista ja sarjoista tai olette muuten vaan oikein Marvel hulluja, niin Facebookin Marvel Hullut ryhmä on teitä varten:
https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share

Leffahullu blogia voi käydä lukemassa:
https://leffahullublogi.blogspot.com

Leffahullu löytyy myös Twitteristä: https://twitter.com/leffahullucast

Marvel Podcast Suomi YouTube kanavan löydät: https://youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Ja Leffamediasta löydät muitakin podcastaajiä, tubettajia, bloggareita jne jotka puhuvat elokuvista ja sarjoista eli https://www.leffamedia.fi

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button