Videot

The Twin -paha kaksonen (2022) arvostelu

Tällä kertaa arvostelussa Taneli Mustosen uusi kotimainen kauhuelokuva The Twin -paha kaksonen. Elokuva tulee ensi-iltaan ensi viikon keskiviikkona eli 6.4.

The Twin on siis kotimainen kauhuleffa, mutta siinä on kansainväliset näyttelijät (mm. Teresa Palmer ja Steven Cree) ja kielenä englanti.

Elokuva kertoo pariskunnasta (Palmer ja Cree) jotka menettävät toisen kaksos pojistaan ja tämän jälkeen muuttavat Suomeen, vähän niinkuin päästäkseen entisestä elämästä pakoon. Mutta pakoon ei niin vain pääse, kun entinen elämä alkaa kummittelemaan ja muutenkin Suomessa tapahtuu outoja.

Arvostelussa kerron mietteeni tästä leffasta ja miksi siitä pidin. Jos taas tekijöiden haastattelu kiinnostaa niin sen löytää Leffahullu tube kanavalta tai audio muodossa, lähes kaikista podcast palveluista.

Odotatko tätä elokuvaa? Tai oletko edes tietoinen tästä? Ja jos olet jo nähnyt niin mitä mieltä olit?

Jos ElisaViihdeViaplay kiinnosta niin nyt 3kk yhden hinnalla:https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4947&pid=39440&productGroup=ElisaViihdeViaplay&media_id=96676

Leffahullu podcastin voi kuunnella audio versiona vaikka Spotifystä:

Tai nyt myös Suplassa:
https://www.supla.fi/podcast/leffahullu

Leffahullu löytyy myös instasta:
https://www.instagram.com/leffahullu_podcast

Facebookissa Leffahullut ryhmä:
https://www.facebook.com/groups/231288621296209/?ref=share

Sähköposti: leffahullu@outlook.com

Jos pidätte Marvel leffoista ja sarjoista tai olette muuten vaan oikein Marvel hulluja, niin Facebookin Marvel Hullut ryhmä on teitä varten:
https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share

Leffahullu blogia voi käydä lukemassa:
https://leffahullublogi.blogspot.com

Leffahullu löytyy myös Twitteristä: https://twitter.com/leffahullucast

Marvel Podcast Suomi YouTube kanavan löydät: https://youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Ja Leffamediasta löydät muitakin podcastaajiä, tubettajia, bloggareita jne jotka puhuvat elokuvista ja sarjoista eli https://www.leffamedia.fi

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button