Videot

Kuvakarju-arvostelu: Star Wars: The Book of Boba Fett jakso 1×07 (sisältää SPOILEREITA)

Minä ja Leffahullu KOKO SARJAA arvostelemassa: https://www.youtube.com/watch?v=IgN94TP2eJU

Lucasfilm tuo jälleen uuden Tähtien sota -sarjan Disney+ -palveluun. Tällä kertaa suosittu toimintafiguuri Boba Fett saa oman sarjansa. Nimikkoroolissa nähdään jälleen Temuera Morrison. Lisäksi Fennec Shand -salamurhaajan rooliin palaa Ming-Na Wen. Ohjelman takana häärivät Jon Favreau ja Dave Filoni. Seitsemännen jakson kirjoitti Favreau ja ohjasi Robert Rodriguez.

Kuvakarju myös instagramissa, twitterissä ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button