Uutiset

HYVÄÄ JOULUA! MERRY CHRISTMAS!

TOP 10 JOULUELOKUVAA - mikä sinun lempijouluelokuvasi on?

Kaikilta Leffamedian sisällöntuottajilta kaikille teille seuraajille – oikein hyvää joulua! #joulu2022 Mikä sinun lempijouluelokuvasi on? – Laita kommentteihin ja voit voittaa Ugly Cookie paketin! #uglycookieteam #santalikescookies

Here is a list of 10 popular Christmas movies that you might enjoy:

  1. “It’s a Wonderful Life” (1946)
  2. “A Christmas Carol” (1984)
  3. “Miracle on 34th Street” (1947)
  4. “Elf” (2003)
  5. “Home Alone” (1990)
  6. “The Grinch” (2000)
  7. “A Christmas Story” (1983)
  8. “National Lampoon’s Christmas Vacation” (1989)
  9. “Love Actually” (2003)
  10. “The Polar Express” (2004)

*Generated by LEFFAMEDIA, powered by CHATGPT open.ai “This is just a small sampling of the many Christmas movies that have been made over the years, and different people will have different favorites. Some other popular Christmas movies that didn’t make the list include “The Santa Clause,” “White Christmas,” “The Muppet Christmas Carol,” and “The Christmas Chronicles.”

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button