Uutiset

Tuukka Temoselta ”Masterclass”

Ohjaaja Tuukka Temonen (Pohjolan Satoa, Valmentaja) julkaisi eilen omalla YouTube kanavallaan Masterclass tyylisen kokonaisuuden, jossa hän kertoo miten tehdä elokuvia.

Temosen elokuvakoulussa opitaan esimerkiksi käsikirjoitukseen liittyviä vaiheita ja mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon.

Tällä hetkellä neljä osainen kokonaisuus käsittelee myös esituotantoa, ohjaamista, sekä sitten itse kuvauksiin liittyviä asioita.

Videosarja on tehty Pohjolan Satoa elokuvan kuvausten aikaan ja kyseisestä elokuvasta puhutaan todella paljon spoilereiden kera, joten tämä kannattaa muistaa jos katsoo näitä videoita.

Tällaisia ”Masterclass” tyylistä elokuvakoulu videoita ei taidakaan kukaan muu kotimainen ohjaaja tehdä. Joten kyseessä on todella mahtava kurkistus elokuvan tekoon, täällä meillä Suomessa.

Ohessa ensimmäinen jakso.

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button