HaastattelutUutiset

LEFFAMEDIAN erikoishaastattelu: May Calamawy – MOON KNIGHT

Arvaatko minkä esineen May otti sarjan kulisseista mukaansa?

 

LeffaMedian Popcorn with Esko sai ainutlaatuisen mahdollisuuden haastatella May Calamawya, joka näyttelee naispäähahmoa Layla El-Fahoydia Disney+:n uusimmassa Marvelin supersankarisarjassa MOON KNIGHT.

Haastattelussa ihastuttava May kertoo taustastaan, roolituksestaan, jännittävistä kohtauksista sekä miltä tuntui näytellä Oscar Isaacin Marc ja Steven hahmojen kanssa. Moon Knight on Jeremy Slaterin luoma Disney+-tilausvideopalveluun julkaistu psykologinen kauhutrilleri ja supersankarisarja ja perustuu Marvel Comicsin Kuuritari-sarjakuvahahmoon.

Sarjan on tuottanut Marvel Studios, Slaterin toimiessa pääkäsikirjoittajana ja Mohamed Diabin johtaessa sarjan ohjaajien tiimiä. Kun taas sarjakuvahahmon on luonut Doug Moench ja Don Perlin ja hahmo esiintyi ensikerran Werewolf By Night lehden sivuilla vuonna 1975.

 

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button