Uutiset

Lewis Hamilton tuottaa Formula leffan jota Brad Pitt tähdittää

Formula kansalle hyviä uutisia! Elokuva rintamalla tullaan näkemään uusi Formula leffa jota tähdittää Brad Pitt ja tuottajana toimii seitsemän kertainen F1 maailmanmestari Lewis Hamilton. Tämän lisäksi ohjaajana toimii juuri Top Gun: Maverickin ohjannut Joseph Kosinski ja käsikirjoituksesta vastaa Ehren Kruger (Top Gun: Maverick).

Elokuvan tuottaa Apple TV+ sillä Apple voitti oikeudet isossa kilpailussa jätti studioiden kanssa.

Formuloiden suosio on viime vuosina ollut nousussa, sillä Netflixin Taistelu paalupaikasta dokumentti sarjaa on tullut jo neljä kautta ja se on todella suosittu kurkistus F1 kulisseihin.

Huhujen mukaan Hamilton saattaisi itsekin näyttäytyä elokuvassa. Aiemmin Hamilton on tehnyt cameo- ja äänirooleja muun muassa Autot-elokuvissa ja Call of Duty -videopelisarjassa.

Viimeisin F1-elokuva on varmaan vuonna 2013 tullut Rush, jossa keskityttiin F1-legendojen Niki Laudan ja James Huntin väliseen ystävyyteen ja kilpailuun.

Lähde: Ilta-sanomat

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button