Blogit

Trigger Warning – Netflix

Kun menin katsomaan Netflixistä Bevery Hillssin kyttää, tämä leffa tuli vastaan ja vaikutti heti sellaiselta elokuvalta, että se pitää ehdottomasti ottaa seuraavaksi katseluun. Dolby Atmos ja Dolby Vision leffa eikä kestokaan näyttänyt pahalta, tämä leffa oli nimittäin painettu juuri sopivaan tunnin ja neljänkymmennenviiden minuutin pakettiin. Leffan juoni on tavallaan aika tuttu, eli eliittisotilas palaa rintamalta kotiin ja sen jälkeen alkaa tapahtua. Tässä tapauksessa sotilas on palannut selvittämään isänsä kuolemaa, tai sanotaanko näin, että hautaamaan isäänsä, kunnes epäilykset alkavat herätä. Sen jälkeen sitten alkaakin yhden naisen sota näitä mahdollisia tekijöitä vastaan.

Jotain siis hyvin tuttua, mutta ei leffa silti ihan niin helpolla päästä. Kyllä tämän leffan juoni on kuitenkin hieman pidemmälle mietitty, eikä mikään suora kopio mistään toisesta leffasta. Leffassa on ihan hyviä käänteitä ja siinä kuitenkin kaiken aikaa tapahtuu. Leffaa ei voi missään mielessä haukkua tylsäksi, mutta jostain syystä sellainen aavistuksen halpisleffa-fiilis tästä silti kyllä jää. Näytteleminen on vähän kevyttä, eikä roolit, edes Jessica Alba Parkerin roolissa ihan täysin vakuuta. Muutenkin jotenkin koko leffa on niin tumma, ja ehkä striimaukselle ja Netflixille taas tyypillisesti aika rakeinen ja välillä on tosia vaikea edes saada kuvasta selvää.

Äänien osalta leffa oli toki tälläkin kertaa 9.1.6 materiaalia, mutta muuten aika rauhallinen miksaus. Eipä tässä ainakaan sinä aikana kun itse katsoin juurikaan objektit liikkuneet ja muutenkaan leffasta ei oikein mitään ihmeellistä jäänyt käteen. Edelleen ehkä omat asetukset kärsii vähän basson puutteesta kun huonekäyrää ei ole lainkaan käytössä, mutta ei sekään silti kaikkea selitä. Kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvin selkeältä tuntuu uusikin beta-versio Trinnovista, vaikka tämä leffa ei nyt kyllä demoleffaksi millään mittarilla pääse. Ihan ok tason leffa siis, mutta vähän jätti kuitenkin vaisuksi fiiliksen..

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button