Uutiset

Deadpool & Wolverine -tänään EM-kisojen puolivälieräottelussa | Hollanti–Turkki

Ryan Reynolds ja Hugh Jackman osallistuvat tänä iltana Berliinissä Deadpool ja Wolverine -elokuvan merkeissä EM-kisojen 2024 puolivälieräotteluun Hollanti–Turkki (YLE, klo 22.00).

LISÄTTY MATSIN JÄLKEEN:

Deadpool & Wolverine -elokuvan markkinointitempauksena suupaltti palkkasoturi vieraili eilen Hollanti–Turkki-EM-ottelussa varastamassa virallisen pelipallon. Näyttelijät Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin ja ohjaaja Shawn Levy seurasivat sunnuntai-illalla Euro 2024:n puolivälieräottelua Hollanti-Turkki.
image006 (8).png
image003 (12).png
image005 (12).png
Deadpool & Wolverine -elokuvan ohjauksesta vastaa Shawn Levy ja sen pääosissa nähdään Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ja Matthew Macfadyen. Kevin Feige, Ryan Reynolds, Shawn Levy ja Lauren Shuler Donner toimivat elokuvan tuottajina; Louis D’Esposito, Wendy Jacobson, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick, George Dewey ja Simon Kinberg taas elokuvan vastaavina tuottajina. Deadpool & Wolverine -elokuvan ovat käsikirjoittaneet Ryan Reynolds & Rhett Reese & Paul Wernick & Zeb Wells & Shawn Levy. Marvel Studiosin elokuvassa Deadpool & Wolverine kaikkien aikojen parivaljakko ottaa miehestä mittaa vain elokuvateattereissa 24. heinäkuuta.

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button