Uutiset

The Boys kausi 4 uusin traileri julkistettu!

Sarjan 4. kausi saa ensi-iltansa 13. kesäkuuta

 

 

Maailmanlaajuiseksi hitiksi noussut, rajoja rikkova draamasarja palaa Prime Videolle 13. kesäkuuta kolmen tajunnanräjäyttävän jakson voimin. Ensi-illan jälkeen uusia jaksoja julkaistaan viikoittain, ja kausi huipentuu eeppiseen finaalijaksoon 18. heinäkuuta. Kahdeksan jakson tuotantokausi julkaistaan yksinomaan Prime Videossa yli 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti. Pääset kuvamateriaaliin käsiksi täältä.

 

Neljännen kauden alkaessa maailma on edelleen sekasorron partaalla. Victoria Neuman on lähempänä Oval Officea kuin koskaan, mutta samalla tukevasti Homelanderin talutusnuorassa. Butcher, jolla on vain joitakin kuukausia elinaikaa, on menettänyt Beccan pojan sekä paikkansa The Boys -ryhmän johtajana, sillä muut jäsenet ovat kyllästyneitä hänen valheisiinsa. Koska panokset ovat nyt korkeammat kuin koskaan, heidän on löydettävä uusi tapa työskennellä yhdessä ja pelastaa maailma ennen kuin on liian myöhäistä.  

 

The Boysin neljännen kauden päärooleissa nähdään tähtinäyttelijät Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit ja Cameron Crovetti. Neljännellä kaudella nähdään myös näyttelijät Susan Heyward, Valorie Curry ja Jeffrey Dean Morgan.

TV-sovitus pohjautuu The New York Timesin bestseller-sarjakuvaan, jonka luojat, Garth Ennis ja Darick Robertson, toimivat myös sarjan vastaavina tuottajina. Ohjauksesta on vastuussa vastaava tuottaja Eric Kripke, joka toimii myös sarjan showrunnerina. Sarjan muita tuottajia ovat Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Michaela Starr, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn, Judalina Neira, Ken F. Levin ja Jason Netter. The Boysin tuotannosta vastaavat Amazon MGM Studios, Sony Pictures Television, Kripke Enterprises, Original Film ja Point Gray Pictures.

Lähde: PRIME VIDEO

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button