Podcastit

Kristuksen viimeinen kiusaus (1988) arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tänään on perjantai, sulle pitkäperjantai, sanottiin jo aikanaan Kummelissa. Mutta tämä ei ole Kummelia, vaan pääsiäisen kunniaksi Martin Scorsesen Kristuksen viimeinen kiusaus (The Last Temptation of Christ) elokuvan arvostelu. Eli kyllä lisää Scorsesea piti saada katsoa. 

Olen lykännyt tämän elokuvan uusinta katselua useamman vuoden, sillä Raamattu teemaiset elokuvat ja varsinkin Jeesus aiheiset voi olla hieman raskaita. kyseessä on kuitenkin Scorsese leffa ja hän on yksi lempi ohjaajistani ja tämä sopii hyvin pääsiäisen aikaan katsottavaksi, joten nyt oli aika uusinta katselun ja samalla jatkuu ohjaaja jaksot. 

Oletko nähnyt tämän? Mitä mieltä? Kuuluuko Scorsesen parhaimmistoon? Vai onko heikointa Scorsesea? Entä katsotko pääsiäisenä raamattu aiheisia elokuvia? 

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button