Podcastit

Geekkicast | Jakso 98 | Mobile Suit Gundam -trilogia

Uusi Geekkicast on ulkona!

Käsittelimme tällä kertaa aihetta, jota kiusoittelimme jo viime vuonna: Gundam-trilogiaa, joka on tehty alkuperäisen Mobile Suit Gundam -sarjan pohjalta. Gundam on valtava ja pitkäikäinen franchise, mutta monelle länsimaalaiselle vielä aika tuntematon kokonaisuus. Ajattelimme omalta osaltamme vähän selventää, mistä Gundamissa on kyse, jotta voisitte mahdollisesti ymmärtää paremmin, miksi se on näin pitkään elänyt ja rakastettu saaga. Lähestymme franchisea alkuperäisen tarinan kautta ja kerromme samalla siitä omia fiiliksiämme.

Mobile Suit Gundam -trilogian juonitiivistelmä: 44:11

Juonitiivistelmän lähde
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Mobile_Suit_Gundam&oldid=1209331061#Anime

Mobile Suit Gundam I:n saatavuus
Netflix: https://www.netflix.com/search?q=mobile%20suit%20gundam%20i&jbv=70014611

Mobile Suit Gundam II: Soldiers of Sorrowin saatavuus
Netflix: https://www.netflix.com/search?q=mobile%20suit%20gundam%20i&jbv=70014612

Mobile Suit Gundam III: Encounters in Spacen saatavuus
Netflix: https://www.netflix.com/search?q=mobile%20suit%20gundam%20i&jbv=70014613

Tehtaanmyymälän Tuliaisia: https://maloneplays.blogspot.com/2023/09/tehtaanmyymalan-tuliaisia.html

Geekkicast Tunnari: Jaakko Castrén

Yhteystiedot: geekkicast@outlook.com

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button