Uutiset

Ystävänpäivä 14.2.2024 leffatärpit

Kulta...tai kaveri vaan kainaloon ja menox!

Ystävänpäivä on täydellinen hetki kääriytyä viltin alle, napata kuppi kuumaa ja nauttia hyvästä elokuvasta. Olipa kyseessä romanttinen ilta kumppanin kanssa tai rento leffailta ystävien kesken, tässä on muutamalta toimijalta elokuvasuositus, jotka sopivat erinomaisesti ystävänpäivän viettoon.
Kommentoi mikä on sinun lempi ystävänpäiväelokuvasi.
Hyvää ystävänpäivää kaikilta leffamedialaisilta seuraaja- ja lukijaystävillemme! 🥰

Disney+ suosittelee Ystävänpäivänä: 

Netflixin Ystävänpäivä suositukset: 

Tsekkaa Ilta-lehti:

Elisa Viihde:

Kotiliesi Ystävänpäivän leffa-testi:

Viaplaysta “Ystävänpäivä” tai “Valentine’s Day” elokuva katseluun:

MTV: Ystävänpäiväleffojen aatelia: Katso ainakin nämä elokuvat!

 

 

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button