Uutiset

Warner ja Paramount yhdistyvät?

Warner Bros. Discovery ja Paramount Global neuvottelevat yhdistymisestä.

Warner Bros. Discoveryn CEO David Zaslav ja Paramount Globalin CEO Bob Bakish tapasivat lounaalla ja keskustelivat kahden media jätin yhdistymisestä. Zaslav on myös tavannut Shari Redstonen, jonka National Amusements Inc. omistaa huomattavan osan Paramount Globalista.

Warner ja Paramount yhdistäisivät siis elokuvat, tv:n, urheilun ja suoratoiston ja nimenomaan Maxin ja Paramount+ yhdistyminen olisi heille iso asia, jotta voisivat paremmin kilpailla Netflixin ja Disney+ kanssa.

Warnerilla ja Paramountilla on myös laaja kattaus tv:n puolella kun Warnerilta löytyy mm. CNN, HBO, TNT, TBS, Discovery Channel, Cartoon Network, Food Network, HGTV, TLC ja Paramountilta puolestaan mm. CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon ja BET.

Yhdistymis puheet ovat kuulemma hyvin alustavia ja mitään ei välttämättä tapahdu tai ei ainakaan pitkään aikaaan, vaan yhtiöt enemmänkin kartoittavat mahdollisuuksiaan.

Lähde: Variety

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button