Uutiset

Kuluvan viikon koonti Disney+ -sisältölisäyksistä!

Koonti kuluvan viikon koonti Disney+ -sisältölisäyksistä. Tällä viikolla palvelussa starttasi suosittuihin kirjoihin perustuva fantasiasarja: Percy Jackson and the Olympians, joka kerää kehuja kriitikoilta, faneilta ja yleisöltä:

Keskiviikkona palveluun on lisätty uusi k-pop dokumenttisarja BTS: Monuments Beyond The Star. Lisäksi palvelussa starttaa perjantaina What if…? -sarjan 2. kausi, ja uusia jaksoja lisätään päivittäin. Joulupäivänä palveluun lisätään Doctor Who -erikoisjakso: The Church to Ruby Road, jossa on mukana uusi tohtori, jota näyttelee Ncuti Gatwa.

Lisäksi mainittakoon, että FX:n A Murder at the End of the World on nyt ahmittavissa kokonaisuudessaan palvelussa.

 

PERCY JACKSON AND THE OLYMPIANS – Disney+ Original-sarja

Percy Jackson suorittaa vaarallista sankaritehtävää. Hänen on hirviöitä paeten ja jumalia naruttaen matkattava Amerikan halki palauttaakseen Zeuksen mestarisalaman ja estääkseen tuhoisan sodan. Toveriensa Annabethin ja Groverin avulla hän pääsee lähemmäs etsimiään vastauksia: kuinka sulautua vieraalta tuntuvaan maailmaan ja selvittää, keneksi hänet on tarkoitettu. Sarja alkaa 20 joulukuuta. Kaksi jaksoa heti katsottavissa.

 

WHAT IF…? (2. kausi) – Disney+ Original-sarja

Seuraaja jatkaa oppaanamme halki laajan multiversumin ja esittelee Marvel Cinematic Universumin upouusia ja tuttuja kasvoja. Tämä animaatioantologia kyseenalaistaa, tarkastelee ja tulkitsee uudella tavalla Marvelin elokuvien tapahtumia. Uskomattomissa äänirooleissa kuullaan näyttelijöitä, jotka palaavat ikonisiin rooleihinsa. Toinen kausi käynnistyy 22. joulukuuta. Uusi jakso joka päivä.

 

DOCTOR WHO -ERIKOISJAKSO

Joulupäivänä julkaistaan Doctor Who 2023 -jouluspesiaali: The Church to Ruby Road.

 

FX:N A MURDER AT THE END OF THE WORLD – Original-sarja

Z-sukupolveen kuuluva amatöörietsivä ja teknologian hallitseva hakkeri Darby Hart kutsutaan osallistumaan retriittiin syrjäisessä paikassa. Kun yksi vieraista löytyy kuolleena, Darbyn täytyy hyödyntää taitojaan todistaakseen, että kyseessä oli murha, ennen kuin tappaja ehtii riistää toisen hengen. Sarjan ovat luoneet Brit Marling (The OA) ja Zal Batmanglij (The OA). Kaikki jaksot nyt katsottavissa.

 

Sarjat

What if…?, kausi 2 – jakso 1

Percy Jackson and the Olympians, jaksot 1-2

Dragons of Wonderhatch, kausi 1 – jaksot 1-2

BTS Monuments: Beyond the Star

Vaaran vyöhykkeellä, kausi 1 – jaksot 1-3

Elokuvat

The Nutcracker (1993)

Extrat ja spesiaalit

Doctor Who: The Church on Ruby Road

Ahsoka: Sabine’s Loth-Cat

LÄHDE: OSG

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button