Videot

Kuvakarju-arvostelu: Loki – jakso 2×06 (sisältää SPOILEREITA)

Yksi MCU:n suosituimmista Disney Plus -sarjoista on tehnyt paluun. Kujeilun jumala Loki seikkailee jälleen ajan pyörteissä, yrittäessään estää valtavaa katastrofia tapahtumatta. Mukana totta kai menossa Mobius M. Mobius, Sylvie, B-15 ja monia muita uusia ja tuttuja hahmoja. Sarjan pääkirjoittajana toimii Eric Martin. Martin kirjoitti kuudennen jakson, jonka ohjauksesta Justin Benson & Aaron Moorhead vastasivat. Sarjaa tähdittävät Tom Hiddleston, Sophia DiMartino, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, Ke Huy Quan, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Tara Strong ja Jonathan Majors.

Loki Laufeyson -hahmon loivat Stan Lee, Larry Lieber ja Jack Kirby.

Kuvakarjun tunnuksen on piirtänyt Riikka Savela.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button