Videot

Vares sarjan kuvauksissa (haastatteluita)

Kävin katsomassa Vares tv-sarjan kuvauksia Turun Brinkhallin kartanolla.

Samalla haastattelin uutta Jussi Vares näyttelijää Leo Sjömania, sarjan ohjaaja Tuukka Temosta, sekä Mikko Koukia, joka näyttelee yhtä poliisia.

Oli todella mahtava päästä katsomaan miten tällainen produktio valmistuu, vaikka visiitti oli lyhyt niin se oli sitäkin kiinnostavampi. Olen rakastanut leffoja ja sarjoja lapsuudesta asti ja aina halunnut päästä katsomaan kuvauksia ja vihdoin se oli mahdollista.

Oli myös mukava jutella taas Tuukka Temosen kanssa ja varsinkin kun tämä on ensimmäinen produktio mikä ei ole Temosen omaa käsialaa.

Pääsin myös jututtamaan lyhyesti uutta Vares näyttelijää Leo Sjömania, mikä olikin mahtavaa, sillä olen iso Vares fani ja näin Turkulaisena (tai no melkein) niin Vares on aina ollut tärkeä itselle.

Oli myös hienoa jutella Mikko Koukin kanssa, sillä hänkin on ollut monessa mukana, kuten yhdessä Vares leffassa, niin myös teatterin puolella Vares produktioissa.

Podcast jaksossa voitte katsoa/kuunnella mitä kaikkea juteltiin herrojen kanssa, sekä nähdä pientä kulissien takaista menoa.

Jos haluat ostaa Leffahullu Podcast tuotteita, kuten t-paitaa, hupparia, pipoa, lippistä, mukia, housua jne jne niin nyt niitä saa täältä: https://leffahullu.myspreadshop.fi

Tästä Suomikassun verkkokauppaan: https://www.suomikassu.fi/kauppa/
Käytä koodia LEFFAHULLU ja saat 5€ alennuksen kun ostat yli 60€.

Leffahullu podcastin voi kuunnella audio versiona vaikka Spotifystä:
https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l?si=ShycVK_BTrawrKbYX39nKg

Tai Suplasta:
https://www.supla.fi/podcast/leffahullu

Leffahullu löytyy myös instasta:
https://www.instagram.com/leffahullu_podcast

Facebookissa Leffahullut ryhmä:
https://www.facebook.com/groups/231288621296209/?ref=share

Sähköposti: leffahullu@outlook.com

Jos pidätte Marvel leffoista ja sarjoista tai olette muuten vaan oikein Marvel hulluja, niin Facebookin Marvel Hullut ryhmä on teitä varten:
https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share

Star Wars Podcast YouTube kanava: https://youtube.com/@starwarspodcastsuomi77

Leffahullu löytyy myös Twitteristä: https://twitter.com/leffahullucast

Marvel Podcast Suomi YouTube kanavan löydät: https://youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Ja Leffamediasta löydät muitakin podcastaajiä, tubettajia, bloggareita jne jotka puhuvat elokuvista ja sarjoista eli https://www.leffamedia.fi

#vares #jussivares #leosjöman #tuukkatemonen #reijomäki #haastattelu #interview #mtv #mtvkatsomo #solarfilms #dekkari #rikos #etsivä #detective #elokuva #leffa #sarja #kotimainen #suomi #suomifilmi #kotimainenleffa #suomielokuva #behindthescenes

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button