Videot

Kuvakarju-haastattelu: Rebekka Baer & Laura Birn, sekä ohjaaja Inari Niemi (VALOA VALOA VALOA)

Valoa valoa valoa on saman nimiseen romaaniin perustuva elokuva kahden 80-luvulla kasvaneen teinitytön rakkaudesta. Mariia ja Mimi löytävät Tšernobylin ydinräjähdyksen valaisemina toisensa maailmassa, jossa kukaan muu ei tunnu huomaavan heitä. Elokuvan Suomen ensi-ilta on 13.10. ja pääsin katsomaan sen ennakkonäytöksessä, jonka jälkeen sain haastatella ohjaajaa ja näyttelijöitä. Ohjauksesta vastasti Inari Niemi ja käsikirjoituksesta Juuli Niemi. Rooleissa nähdään Rebekka Baer, Anni Iikkanen, Pirjo Lonka, Kanerva Paunio, Laura Birn ja Janne Reinikainen.

Valoa valoa valoa -romaanin kirjoitti Vilja-Tuulia Huotarinen.

Tsekkaa haastatteluni She-Hulk: Attorney at Law -pääkirjoittaja Jessica Gaon kanssa: https://youtu.be/2i_pksGHsw4

Kuvakarju myös nimellä okuvakarju twitterissä, instagramissa ja tumblrissa, sekä mastodontti.fi:ssä.
Facebookissa myös ryhmä "Kuvakarjun kuvakaverit"

Vilkaise: http:/g/leffamedia.fi
Lisäksi Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button