Videot

PWE haastattelu feat. Leffahullu: näyttelijä Miska Kajanus

Pääsin Leffahullun kanssa haastattelemaan suomalaista freelancenäyttelijää ja ohjaajaa Miska Kajanusta. Hänet tunnetaan näyttelijänä elokuvista Teit meistä kauniin ja 21 tapaa pilata avioliitto ja televisiosarjoista Kotikatu, Salatut elämät ja Sorjonen. Legendaarinen Hollywood matka alkoi Miskalla jo vuosia sitten hänen on onnistunut päästä suosittuihin tv-sarjoihin kuten Moderni perhe, jossa hän näytteli tiedemies Yngvaria. Kajanus on myös ohjannut Vihanpidot-nimisen suomalaisen kauhuelokuvan, joka sai ensi-iltansa helmikuussa 2020.

Kajanus kertoo jännittävästä matkastaan Hollywoodiin ja samalla selviää, miksi parta on se juttu!

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button