Blogit

Guardians of the Galaxy 1 UHD 4K

Guardians of the Galaxyn kolmas osa tosiaan putkahti tuossa postilaatikkoon arviointikappaleena ja järjestin sitten sen johdosta Instagramin puolella pienen kyselyn siitä, että pitäisikö kaksi ensimmäistä katsoa ennen kuin katsoo tämän uusimman tai että onko sillä ylipäätään mitään merkitystä. No, selkeästi 72 prosenttia oli sitä mieltä, että kaksi ensimmäistä tulisi katsoa ensimmäiseksi ja vasta sen jälkeen siirtyä kolmannen pariin. Teinpä sitten työtä käskettyä ja ajattelin katsoa ensimmäisenä nuo kaksi alta pois ja mennä vasta sen jälkeen viimeiseen. Osa syyhän siis tähän kyselyyn siis tietysti liittyi myös siihen, että nuo kaksi muuta löytyvät jo valmiiksi 4K versioina hyllystä, ne vaan on katsomatta.

Eli olihan se nyt ihan loogista nekin nyt sitten tähän väliin katsoa ja sen jälkeen on ehkä muutenkin paremmin mitä arvioida kolmannessa, etenkin kun ainakin nimen perusteella tuntuu, että kyse olisi selkeästi jatkuvasta sarjasta. Nuo kaksi ensimmäistä eivät nekään hirveän kauaa ole hyllyssä vielä olleet, mutta toisaalta eipä ole sellainen fiilis koskaan tullut että ne pitäisi sieltä heti katsoakaan. Sattumoisin kun kyse on taas Marvelista, niin odotukset itselläni eivät ihan pilvissä ole, mutta ihan kivahan sitä on tämäkin leffasarja kuitenkin nähdä ja etenkin taas tuon uusimman osalta äänistäkin voisi kyllä odottaa paljon. Toki, Atmosta on tässä ekassakin.

Ääniltään tämä leffa menee luokaan ihan kiva, ei nyt mitään niin kovin ihmeellistä tällä kertaa. Oli kuitenkin ihan kiitettävästi matalaa osastoa ja kyllähän tässä surroundejakin käytettiin ihan kivasti. Ei kuitenkaan niin, että mitään eritystä olisi jäänyt mieleen. Kuvan suhteen vastaavasti leffa on aika tumma, mutta sitten muutamia sitäkin näyttävämpiä kohtauksia mahtuu mukaan. Kyseessähän on kuitenkin jo vuoden 2014 leffa, joten sikäli kiva että siihen on kuitenkin saanut ihan Atmos-raita ja leffa muutenkin näyttää kyllä ihan tuoreelta.

Muuten leffa sitten kyllä meni itseltäni taas hieman selviytymistaistelun puolelle. Ei nyt suorastaan väsyttänyt vaikka aika myöhäiseen leffan aloitus tällä kertaa pienten teknisten vaikeuksien vuoksi meni, mutta mielenkiinnon kanssa oli taas aika paljon tekemistä. Mutta en lähde nyt taas toistamaan samaa tarinaa uudelleen ja uudelleen.

Kaikenlaista kivaa on taas silti edessäpäin, pari kivaa huoneenkoristetta jo saapui, pari on matkalla. Ensimmäiset kaksi ovat ihan sairaan hienoja, mutta niitä en vielä paljasta. Tein myös vielä yhden pienen heräte ostoksen, nimittäin jotenkin aina kuvitellut, että projektorien lamput ovat aivan älyttömän kalliita, kunnes löysin netistä alkuperäisen polttimon alle sadan euron hinnalla. Niin, siis polttimon, eli koko yksikköä ei tule mikä normaalisti vaihdetaan, mutta YouTube-videoiden perusteella tuon pelkän polttimon vaihtaminen on sama kuin vaihtaisi elementin kaiuttimeen, joten ehkä siitä suoriutuu. Ikää vanhalla on sellaiset 2500 tuntia, onhan se edelleen todella hyvä ja kuvakin näyttää hyvältä, mutta ikää kieltämättä kyllä kertynyt aika paljon. On kuitenkin varmaa, että ero uuteen on silti aika iso ja tuolla hinnalla tekemisen väärtti. Ensi viikon alussa pitäisi sen saapua. Prosessori ottaa edelleen aikaa, ja siitä ei ole nyt kuulut mitään. Matka Ranskasta Suomeen on ollut pitkä, mutta ehkäpä se sieltä sitten joskus saapuu. Ai niin, ja John Wick 4 saapui Tampereelta myös eilen, joten kyllä sitä karkkia on taas paljon tiedossa.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button