Podcastit

Indiana Jones and The Dial of Destiny (2023) arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Noniin ja sitten oli aika vihdoin uuden Indy leffan, kun 15 vuoden tauon jälkeen tuli uusi Indiana Jones elokuva, Indiana Jones and The Dial of Destiny. Ja toki se piti käydä katsomassa niin pian kuin mahdollista. Joten nyt arvostelua siitä. 

Etukäteen hieman huolestutti, sillä Harrison Ford on jo 80 vuotta ja puikoissa ei enää ole Steven Spielberg. Mutta kun ohjaajaksi kiinnitettiin James Mangold, joka ohjasi mm. loistavan Logan leffan niin kiinnostus nousi. Ja onhan Indy sen verran legendaarinen hahmo että odotin innolla tätä, joskin en yli hypetetysti. 

Mutta millainen on tämä jo viides Indy leffa? Onko se parempi kuin edellinen? No nämä ehkä selviää arvostelusta. 

Arvostelussa on ensin spoileri vapaa osio, jonka jälkeen spoilereita. 

Oletko sinä nähnyt tämän? Mitä mieltä? Vieläkö Ford toimii hyvin Indynä? Vai onko hän jo liian vanha rooliin? Onko tämä nyt se viimeinen Indy vai vieläkö tulee lisää? Haluatko sinä vielä lisää näitä? Mikä on sinun Indy leffa ranking? 

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button