Podcastit

Rinnakkaiset äidit

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa olemme äitiyspolilla ja Espanjan sisällissodassa. Kyllä. Luit aivan oikein. Käsittelemme elokuvaa, joka on saanut inspiraationsa oikeista tapahtumista ja hyödyntää niitä tarinan syventämisessä. Ja nimestään huolimatta nyt olla perhedraaman parissa, joten voin suositella muillekin kuin äideille tätä elokuvaa.

Meillä on luvassa lyhyt pätkä historiaa elokuvan käsittelyn lisäksi. Älkää huoliko luento se ei ole, mutta lyhyt nosto, jotta elokuvan taustan ymmärtää. Lisäksi pidän historiasta todella paljon. Se on plussaa, vaikka pintakaasulla mennäänkin.

Se Elokuvapodcast

Se Elokuvapodcast on elokuviin ja elokuviin liittyviin aiheisiin keskittynyt ohjelma. Podcastin tavoitteena on innostaa kuuntelijoita elokuvien pariin, jotta yhä useampi löytäisi viihtymään sekä nauttimaan valkokankaan taiasta. Lähetyksessä tutustumme erilaisiin elokuviin aina uudemmista kultti- ja klassikkoelokuviin ja elokuvien kiehtovaan maailmaan sekä elokuviin liittyviin sisältöihin. Mukana myös tarinointia aihepiirin ympäriltä

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button