Podcastit

Marvel Podcast Suomi #11: Uutisia, huhuja, sekä LOGAN (2017 ) -arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Tällä kertaa Leffahullu laittoi Kuvakarjun muistelemaan 20th Century Foxin parasta X-Men -elokuvaa, Logania. Samalla tietenkin käydään läpi kaikenmaailman Marvel-uutisia Thunderboltsista Wonder Maniin. Ota siis rento asento ja syöksy kanssamme supersankareiden maailmaan! 

Mitä mieltä sinä olet leffasta Logan? Entä mitkä ovat suosikkejasi Foxin X-Men -elokuvista, ja miksi? Mitkä uutisista eniten herättivät kiinnostustasi? Kerro kaikenlaiset mietteesi meille! 

Tsekkaa myös Leffahullu haastattelemassa MS. MARVEL -sarjan tähteä, IMAN VELLANIA: https://www.youtube.com/watch?v=NimIXJw4x4o 

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/SyTVrXyn  Muista seurata meitä myös somessa! 

Twitter: marvelcast_fi Instagram: marvel_podcast_suomi  

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link  

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat! 

Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu 

Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA  

Käy katsomassa myös www.leffamedia.fi

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button