Podcastit

Marvel Podcast Suomi #28 Guardians of The Galaxy vol. 3

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Noniin nyt Marvel Podcast Suomen omat legendaarinen Star-Karju Ossi ja LeffaWarlock Nikke ottavat käsittelyyn uusimman MCU leffan, eli James Gunnin kolmannen Galaksin vartijat leffan, Guardians of the Galaxy Vol. 3. 

Tätä elokuvaa onkin saatu odotella pidemmän aikaa, sillä James Gunn sai välillä lähteä Marvelilta, ennen kuin sai lopulta tulla takaisin tekemään viimeisen osan trilogiaansa. 

Ja nyt kerromme mietteemme tästä odotetusta leffasta, sekä tuttuun tapaan liudan uutisia ja huhuja, sekä Marvel kuulumiset ja luetut sarjakuvat.

Leffasta puhutaan toki ensin ilman spoilereita, jonka jälkeen spoilataan taas aivan kaikki. Tietenkin spoilereista varoitetaan ensin. 

Joko olet nähnyt tämän uusimman Guardiansin? Mitä mieltä? Mikä on sinun suosikkisi tästä trilogiasta? Onko tämä paras MCU trilogia?

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button