Podcastit

Geekkicast | Jakso 30 | Bram Stoker’s Dracula

Coppolan Dracula-elokuva on vaikuttava fantasiaspektaakkeli, joka on täynnä tunnelmaa ja yliluonnollisuutta tukevia teknisiä ratkaisuja, jotka ovat todella kekseliäitä. Kaiken keskiössä on Gary Oldman, joka vetää mukaansa tempaavan roolisuorituksen, mikä saa katsojan joko hihittelemään sen melodramaattisuudelle tai hymyilemään tyytyväisenä sen suuripiirteisyydelle. Samaa voi sanoa myös Reevesin aksentista, joka tosin naurattaa lähinnä sen toivottomuuden vuoksi. Oli, miten oli, tämä elokuva jää hyvin todennäköisesti elämään pitkäksi aikaa katsojan mieleen.

Juonitiivistelmän lähteet:

https://www.imdb.com/title/tt0103874/plotsummary?ref_=tt_stry_pl

https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Bram_Stokerin_Dracula&oldid=19807573

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button