Podcastit

Geekkicast | Jakso 23 | Scott Pilgrim vs. the World | Dredd

Scott Pilgrim vs. the World

Scott Pilgrim on työtön 23-vuotias basisti nousevassa autotallirock-yhtyeessä, joka seurustelee 17-vuotiaan lukiolaisen Knives Chaun kanssa. Hän asennoituu elämäänsä kevyellä otteella ja rullaa eteenpäin mukavalla, tasaisella tahdilla, kunnes eräänä päivänä Ramona Flowersin rullaluistimet tulevat hänen elämäänsä. Ramona muutti Torontoon New Yorkista löytääkseen rauhan ja hiljaisuuden ja jättääkseen menneisyytensä taakseen. Kukaan ei tiedä, millainen hänen menneisyytensä on, mutta Scott saa tietää lisää hyvin pian sen jälkeen, kun hän yrittää saada Ramonasta uuden tyttöystävänsä. Ennen kuin Scott voi alkaa seurustella Ramonan kanssa, hänen on osoitettava arvonsa voittamalla hänen seitsemän exänsä liiga, joka hallitsee hänen rakkauselämäänsä. He tekevät mitä tahansa päästäkseen eroon ja tuhotakseen kaikki uudet poikaystävät, joita Ramona harkitsee. Jos Scott haluaa löytää todellisen rakkauden Ramonan kanssa, hänen on voitettava kaikki seitsemän ennen pelin päättymistä.

Douglas Young (the-movie-guy). Scott Pilgrim vastaan maailman (2010) juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt0446029/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Dredd

Tulevaisuuden ylikansoitettu ja kaoottinen 800 miljoonan asukkaan kaupunkivaltio, Mega City One, kattaa entisen Bostonin ja Washingtonin välisen alueen, ja sitä ympäröi säteilevä aavikko. Kaupunkivaltiossa oikeutta jakavat Tuomarit, joilla on valta tuomita ja panna täytäntöön tuomio lainrikkojia vastaan. Päätuomari kutsuu yhden lahjomattomista Tuomareista, Dreddin, arvioimaan tulokas Andersonia, joka on epäonnistunut Tuomari-testissä, mutta hän on mutantti, jolla on psyykkisiä kykyjä. Dredd ja Anderson lähtevät tutkimaan murhatapausta ja pidättävät epäillyn, joka majaili 200-kerroksisessa rakennuksessa. Rakennuksen huipulla sijaitsee huumelordi Ma-Man laboratorio, jossa valmistetaan pahamaineista Slo-Mo-huumetta. Hän sulkee rakennuksen ja vangitsee parivaljakon sen sisälle. Tämän jälkeen hän käskee klaaniaan tappamaan Dreddin ja Andersonin, minkä myötä klaani aloittaa verisen metsästyksen.

Claudio Carvalho, Rio de Janeiro, Brazil. Dredd 3D:n (2012) juonikuvaus. IMDb, https://www.imdb.com/title/tt1343727/plotsummary?ref_=tt_stry_pl.

Geekkicast

Geekkicast-kanava koostuu viihde-podcasteista, joissa Severi ja Jarmo puhuvat elokuvista, sarjoista, videopeleistä ja sarjakuvista. Spoilerivaroitus niille, jotka eivät ole nähneet, pelanneet tai lukeneet julkaisuja, joista puhumme! Kolmesta podcast-sarjastamme Geekkicast ja Spesiaali keskittyvät elokuviin ja sarjoihin, joita valitaan yksi tai useampi jaksoa varten. Jaksoissa pureudutaan kulissien takana tapahtuneisiin käänteisiin, jälkivaikutuksiin julkaisun jälkeen ja omiin fiiliksiimme kyseisistä tekeleistä. Joskus teemme jotain erikoisempaa kuten vaikka kommenttiraidan. Yksi kantava teemamme on avarakatseisuus, mikä näkyy esimerkiksi siinä, että jaksoissa käsiteltävät leffat saattavat olla hyvin erilaisia keskenään. Lisäksi pyrimme aina oppimaan jotain uutta puhuessamme elokuvista/sarjoista ja jakamaan oppimaamme kuulijoille. Jos tykkäätte kuulemastanne, tutustukaa aiemmin julkaistuihin jutusteluihin ja viettäkää oikein rattoisa hetki intohimoisen viihdehöpinän parissa lukuisine aasinsiltoineen!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button