Uutiset

Uusi DC universumi julkistettu!

James Gunn, DC Studios Co-CEO, kertoi Twitterissä tulevasta ohjelmistosta

Elokuvat:

  • Superman: Legacy: Gunn kirjoittaa parhaillaan käsikirjoitusta ja Safran on toiveikas, että ohjaaja myös ohjaisi DC-elokuvan. Julkaisupäivä on näillä näkymin vasta 11. heinäkuuta 2025, ja Superman: Legacy ei ole tässä elokuvassa alkutarina, vaan kertoo tarinaa Clarkin taistelusta superroolinsa ja arkielämänsä tasapainottamisessa. Tarinassa syvennytään myös Teräsmiehen ystävällisyyden rooliin maailmassa, jossa ystävällisyys koetaan vanhanaikaiseksi.
  • The Authority: Gunn on parhaillaan suunnittelemassa elokuvaa, joka perustuu Wildstorm-hahmoihin. DC Studiosin mukaan The Authority tutkii hyväntahtoisia antirooleja, jotka joutuvat menemään äärimmäisyyksiin maailman rikkoutuneisuuden takia.
  • The Brave and the Bold: Tämä tulee olemaan Batman ja Robin -tarina, jossa upouusi vielä määrittelemätön näyttelijä näyttelee Tumman Ritarin roolia. Robert Pattinson ja Ben Affleck eivät siis ole mukana tässä elokuvassa. Tarina perustuu Grant Morrisonin Batman-juoneen, jossa Bruce saa tietää, että Damian Wayne on hänen poikansa. Damian on kasvatettu tappajaksi ja Bruce joutuu tasapainoilemaan uudessa kasvatusroolissansa. The Brave and the Bold -elokuvassa on myös muita lepakkoperheen jäseniä, mutta ei ole vielä ilmoitettu, kuka näyttelee heitä tai käytetäänkö aiempia elokuvissa tai sarjoissa nähtyjä näyttelijöitä.
  • Supergirl: Woman of Tomorrow: Teräsneito saa oman elokuvansa, joka perustuu Tom Kingin viimeaikaiseen DC-juoneen, sillä hän on myös projektin suunnittelija. Kun Teräsmies kasvoi ihmisperheessä turvallisissa olosuhteissa, Supergirll jäi Kryptonin tuhouduttua eristyksiin toiselle pienelle planeetalle, jossa hän joutui kokemaan lähes kaikkien rakkaitensa kuoleman.
  • Swamp Thing: DC Studios työstää elokuvaa, joka tutkii Swamp Thingin pimeää alkuperätarinaa.

TV sarjat:

  • Creature Commandos: Tämä on ainoa julkistettu animaatiosarja. Gunn on ilmeisesti jo kirjoittanut seitsemän jaksoa sarjalle. Creature Commandos keskittyy Rick Flagg Sr:n (joka esiintyy live-action-esityksessä ääninäyttelijän esittämänä), Nina Mazurskyn, Doctor Phosphorusin, Eric Frankensteinin, Frankensteinin morsiamen (joka on päähenkilö), G.I. Robotin ja Weaselin ympärille.
  • Waller: Aiemmin ilmoitettu Amanda Waller -spinoff-sarja jatkuu Viola Davisin tähdittämänä. Sarja ajoittuu Peacemakerin ensimmäisen ja toisen kauden välille. Doom Patrolin tuottaja Jeremy Carver ja Watchmenin kirjoittaja Christal Henry ovat sarjasta päävastuussa.
  • Lanterns: Vaikka ei ole selvää, onko tämä Greg Berlantin Green Lantern -TV-sarja, Lanterns keskittyy Hal Jordanin ja John Stewartin ympärille. DC Studion mukaan tyyli muistuttaa dekkarimysteeriä, jossa Green Lanternit toimivat superpoliiseina maa-planeetan poliisilaitoksella.
  • Paradise Lost: Kyseessä on Wonder Woman -esiosasarja Game of Thrones -tyyliin, joka keskittyy Themysciran alkulähteisiin ennen Diana Princen aikaa. Paradise Lost-sarjassa syvennytään Themysciran saaren poliittiseen valtapeliin.
  • Booster Gold: sarja keskittyy tulevaisuuden teknologisesti ylivaltaiseen supersankariin, joka kärsii ilmeisestä huijarisyndroomasta. DC Studios keskustelee parhaillaan tuntemattoman näyttelijän kanssa roolin tähdittämiseksi.

Lähteet: Variety, The Hollywood Reporter, Screerant, Twitter, ChatGPT (käännös)

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaaja Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button