Blogit

Elokuvaprojektori esittää: Freejack (1992)

Kun Elokuvaprojektori-kanavan Timo Laakso järjestää näytöksiä henkilökohtaisessa elokuvateatterissaan, niin sitä ei parane missään nimessä missata, sillä tarjolla on aina kovaakin kovempia pätkiä ja sivistäviä harvinaisuuksia mainstreamin ulkopuolelta. Oli aika suunnata kohti Cinema-Laaksoa.

Tällä kertaa tarjolla oli persoonallista cyberpunk-aiheista toimintaa Ameriikan mailta. Kyseessä on vuoden 1992 tieteiselokuva, nimeltä Freejack. Timolla oli aiheesta selkeästi enemmän tietämystä, kuin allekirjoittaneella, joka hyppäsi scifi-kokemukseen lähes tyhjältä pöydältä, joten antaa miehen kertoa se omin sanoin! 

Timo saikin aikaiseksi äärimmäisen laadukkaan ja avartavan jakson aiheesta omalle elokuvaprojektori kanavalleen. Itse pystyttelin tällä kertaa kuvan ulkopuolella.

Todistusaineisto tapahtuneesta löytyy myös tästä alta. Ei muuta kuin jakso pyörimään ja seikkailemaan Emilio Estevezin ja Laakson Timon kanssa mitä mielikuvituksellisemmissa maailmoissa.

Jos video ei jostain syystä näy, löydät sen tästä linkistä 
https://www.youtube.com/watch?v=fV2SKvMYb4U

– Kai Kumpulainen 13.12.2022


Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä

 

Kaitsun Leffablogi

Pitkän linjan elokuvaharrastaja arvostelee katsomiaan elokuvia ja samalla kertoo aina vähän jotain itsestään ja suhteestaan elokuvaan. - Kai Kumpulainen

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button