Podcastit

National Treasure: Edge of History ensi fiilikset

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Näin ennakkoon muutaman jakson National Treasure: Edge of History sarjaa, joka alkaa Disney+ nyt keskiviikkona. Sarja jatkaa National Treasure elokuvien tarinaa, mutta on samalla täysin uusi seikkailu, uusilla hahmoilla. Toki vanhoja tuttujakin pyörähtää välillä mukana.
Olen aina rakastanut aarteenmetsästys leffoja ja sarjoja, aina siitä asti kun nuorena näin Indiana Jones ja Vihreän timantin metsästys tyylistä elokuvia, sekä myöhemmin Aarteenmetsästäjä sarjan tai Tomb Raider leffat ja videopelit, sekä tietenkin National Treasure leffat. Olen vuosia odottanut, että tehtäisiin National Treasure jatko-osa, joten mielenkiinnolla odotin tätä sarjaa.
Toimiiko sarja uusilla hahmoilla ja ilman Nicolas Cagea? No tässä ensi fiilis arvostelussa koiran kertoa mietteeni siitä ja miten sarja muuten maistui ekojen jaksojen perusteella.

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button