Podcastit

The Lighthouse (2019) arvostelu

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Robert Eggersin The Northman leffan nähtyäni tuli pakottava tarve katsoa The Lighthouse uudestaan ja kertoa mitä mieltä olin tällä toisella katselu kerralla.

Kun näin tämän leffan ensimmäistä kertaa en täysin ymmärtänyt sitä hehkutusta mitä se sai osakseen. Joo se on nätti ja mahtavasti tehty, sekä näytelty, mutta se outous ja se hulluus eivät oikein iskeneet. Leffa kuitenkin jäi kummittelemaan pitkäksi aikaa mieleen ja vaikka ensi katsomisen jälkeen en ollut varma haluanko nähdä sitä uudestaan, niin mieli alko pikkuhiljaa muuttumaan.

Nyt katsottuani uudelleen aloin jo enemmän pitämään tästä. Joskaan se ei vieläkään ole mielestäni täyden 10 leffa. Tarina kuitenkin iski itseeni enemmän, sekä se kauneus ja kuvaustyyli ovat kaunista katsottavaa, sekä se pienimuotoisuus. Vaikka pidin Willem Dafoen ja Robert Pattinsonin roolitöistä jo ensimmäisellä kerralla, pidän niistä vielä enemmän ja sanoisin että molempien herrojen uran parhaat roolisuoritukset.

Lisää mietteitä itse podcast jaksossa.

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button