Blogit

Bullet Train

Yksi viime aikojen varmasti puhutuimmista leffoista, jota ole monelta suunnalta kuullut kehuttavan ja leffa jonka ostamista myös itselle pitkään harkitsin. Katsottuani trailerin vielä ajatuksella uudelleen, päädyin kuitenkin tällä kertaa vain striimattuun versioon, ja tuohan siis onnistui Itunesin kautta ja usein Itunes on vielä striimattuna ollut todella hyvää laatuakin, joten ihan hyvillä mielin lähdin tätä leffaa katsomaan myös näin.

Brat Pitt ei ole ihan hirveästi minua viime aikoina vakuuttanut, ei sinällään että hän olisi tehnyt mitenkään huonoja rooleja, vaan enemmänkin sen vuoksi millaisissa leffoissa herra on esiintynyt. Tässä mennään nyt vähän samaa rataa, leffa on ihan hyvä, ja parantaa jatkuvasti kohti loppua, mutta jotenkin silti tälläinen huumoriin perustuva toiminta ei silti aivan täysin minuun enää uppoa. Olinhan tässä paljon todella hauskoja kohtauksia, eikä juonikaan ollut yhtään hassumpi, mutta jotenkin silti hieman laimea fiilis tästä jäi, ei missään tapauksessa minun top listalleni, edes tämän vuoden osalta mene tämä leffa.

Toinen asia joka tässä leffassa hieman harmitti oli äänet, jotka eivät kyllä mielestäni ollut ihan sillä tasolla kuin odotin. Leffassa oli muutamia ihan kivoja kohtauksia, mutta isossa kuvassa äänet olivat hieman laiskan oloisia, ja tuntui, ettei niihin nyt kuitenkaan oltu ihan niin paljon laitettu paukkuja. Äänet olivat etenkin se osa-alue, jota tältä leffalta todella odotin, potentiaalia olisi ollut vaikka muille jakaa. Olisiko tilanne sitten toinen levyllä, saa nähdä tuleeko joskus hankittua, ei ainakaan tällä hetkellä mene hankintalistalle.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button