Podcastit

Marvel Podcast Suomi #15: I am Groot

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

I am Groot, i am Groot, i am Groot. Eli tällä kertaa Leffahullu-Nikke ja Ossi Kuvakarju juttelevat ihastuttavasta ensimmäisestä erästä I am Groot lyhyt elokuvia, jotka tulivat tänään Disney+ palveluun. Videolla kerromme omat aatteemme näistä lyhäreistä, ilman spoilereita tietenkin.

Joko olet katsonut nämä lyhärit? Mitä mieltä olit niistä? Pitäisikö jostain muusta Marvel hahmosta tehdä samanlaisia? Kenestä?

Mukana myös aimo annos uutisia ja huhuja, sekä tuttuun tapaan Marvel kuulumisia, molemmilta isänniltä.

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button