Podcastit

MPS #42,5 Echo: The Saga of Maya Lopez albumi

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

Marvel julkaisi Echo: The Saga of Maya Lopez Trade paperback albumin, sopivasti juuri ennen kuin hahmon oma MCU sarja alkaa. Joten kaikuva Leffahullu Nikke päätti tuon ostaa ja kertoo siitä hieman mietteitään. 

Albumi sisältää hahmon ensiesiintymisen Daredevil lehden sivuilta ja tässä siis Daredevil (1998-2011 run) numerot #9-15 ja #51-55. 

Hahmo on jokseenkin tuttu itselle, mutta hahmon ensiesiintyminen kiinnosti (sillä en muista sitä lukeneeni), joten päätin ostaa tämän itselle ja vieläpä kun nykyään tulee niin vähän ostettua fyysisenä sarjakuvia, päätin että tämä pitää ostaa ja pitäähän siitä pieni Marvel Podcast Suomi bonus jakso tehdä (ja kiire meinasi tulla, kun albumi saapui viikkoa ennen sarjan alkua). 

Eli nyt juttua tästä albumista. Miltä se maistui? Onko tarinat hyviä? Entä kuvitus? Aukeaako hahmon taustat? Ja millainen suhde Echolla on Daredeviliin tässä? Ja tietenkin voiko tätä suositella? 

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button