Podcastit

Jakso 37 – It Follows

Kuuntele podcast:

Lähde: Anchor.fm

  • It Follows

  • 2014, 1t 36min, jännitys/trilleri/kauhu

  • Ohjaus: David Robert Mitchell

  • Käsikirjoitus: David Robert Mitchell

  • Pääosissa: Maika Monroe, Lili Sepe, Keir Gilchrist, Olivia Luccardi, Daniel Zovatto & Jake Weary

  • Katsottavissa: Viaplay

  • Kategoria: Vähän jännitystä halloweenin kunniaksi!

Elokuvassa seurataan (tajusitteko, tajusittehan??) Jamie ”Jay” Heightia (Maika Monroe), nuorta opiskelijanaista, jolla on uusi poikaystäväkokelas Hugh (Jake Weary), välittävän oloinen sisko Kelly (Lili Sepe) sekä mukavia ystäviä Paul (Keir Gilchrist) ja Yara (Olivia Luccardi). Asiat ovat siis aivan vallan mainiosti!

Kyseinen status quo on voimissaan vain hetken aikaa, kunnes Jay ja Hugh antavat nuoren rakkauden kukoistaa ja asiat menevät tämän jälkeen ihan päin helvettiä.

Heitä meille oma leffasuosituksesti osoitteessa: https://leffatutkalla.wixsite.com/leffatutka

Sähköpostiin: leffatutkalla@gmail.com Tai Instagramissa @leffatutka

MIKÄLI HALUAT, voit laittaa meille myös ääniviestin suosituksesi yhteydessä, jossa kerrot jotain ehdottamastasi elokuvasta. Miksi juuri tämä elokuva? Ehkä joku Fun Fact tms? Mitä vaan! Äänitä viestisi vaikka puhelimellasi, se riittää.

Leffatutka

Leffatutka - Analyyttiset amatöörit -podcast on kahden elokuvia rakastavan toveruksen ylläpitämä kepeämielinen arvostelusarja, jossa puidaan tätä lukuisten elokuvien merta lävitse. Olemme kaikkia genrejä myötäilevä, klassikoista inhokkeihin taipuva kokonaisuus, joka tarjoaa tavantallaajan näkökulmalla leffa-arvosteluita, toinen käsi sydämellä ja toinen mättökulhossa.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button