Videot

400 tilaajaa kanavalla

#shorts Kanavalla tuli 400 tilaajaa täyteen kiitos kaikille tilaajille tilaamalla kanavan näet aina koska tulee uutta sisältöä, oli se sitten arvosteluja, haastatteluja, unboksausta, leffanostelua, traileri reagointia tai jotain muuta leffa ja sarja aiheista. Samalla se auttaa muita löytämään kanavan.

Tämän lisäksi jälleen tulossa Q&A osio eli jos sinulla on leffa tai sarja aiheisia kysymyksiä tai kanavaan liittyen, tai vaikka haastateltaviin tai hotain, niin laita rohkeasti tulemaan, vaikka tuohon alle kommentteihin, niin meikäläinen koittaa taas vastailla.

Ja mitä speciaalia sinä haluaisit nähdä nyt kun 400 tilaajaa on täynnä? Laita ehdotuksia tulemaan.

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button