Videot

Thor: Love and Thunder -traileri reagointia – Marvel Podcast Suomi

Yleisön pyynnöstä päättivät Leffahullu ja Kuvakarju tarttua Thor: Love and Thunder -traileriin ja kertoa siitä hiukan mietteitään. Katso videolta millaisia viboja Taika Waititi -leffan mainospätkä herättääkään kaksikossa. Elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 6.7.2022.

Mitä mietteitä uusi traileri sinussa herätti? Ketä hahmoa odotat eniten? Mitä mieltä olet Taika Waititin edellisestä Thor-elokuvasta? Luuletko että näemme myös Herculeksen leffassa? Hihityttääkö nimi Knull sinua? Kerro mietteesi kommenteissa!

Marvel Podcast Suomi Discord kanava: https://discord.gg/SyTVrXyn

May Calamawyn haastattelun löydät täältä: https://www.leffamedia.fi/2022/04/28/leffamedian-erikoishaastattelu-may-calamawy-moon-knight/

Thor: Love and Thunder teaser reagointia: https://youtu.be/JSYrapwFsho

Muista seurata meitä myös somessa!
Twitter: marvelcast_fi
Instagram: marvel_podcast_suomi

Marvel hullut ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share_group_link

Sekä tsekkaa myös isäntien omat kanavat!
Leffahullu: https://www.youtube.com/c/Leffahullu
Ossi Kuvakarju: https://www.youtube.com/channel/UCfvEjFtaPhL87vgBimWNLHA

Marvel Podcast Suomi

Juontajina toimii Leffahullu Nikke ja Ossi Kuvakarju, jotka molemmat olemme isoja Marvel hulluja. Molemmat olemme myös tehneet omaa Podcastiä ja tube kanavaa nyt jo hetken ja koska Marvel on lähellä molempien sydäntä, päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa uuden podcastin mikä keskittyy pelkästään Marveliin. Tälläistä podcastiä ei myöskään ennestään ollut Suomeksi ja koska Marvel faneja löytyy rutkasti ja itse ainakin pidän podcastien kuuntelusta ja olen tällaista Marvel castiä kaivannut niin nyt sellainen on kohta olemassa. Pääasiassa käsittelemme Marvel leffoja ja sarjoja (niin uusia kuin vanhempiakin), mutta mahdollisesti joskus myös muuta Marvel sisältöä.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button