Videot

Kuvakarju-arvostelu: Maija Isola (2022)

Maija Isola kertoo samannimisestä tekstiilisuunnittelijasta ja taiteilijasta, joka tunnetaan parhaiten Marimekko-brändille tekemistään designeista. Elokuvan on ohjannut ja kirjoittanut Leena Kilpeläinen ja se saa ensi-iltansa 4.3.2022.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.
Tsekkaa myös:

Leffamedia


Marvel Podcast Suomi: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button