Uutiset

MARVELIN SUOSITUT LIVE-ACTION-SARJAT SAAPUVAT DISNEY+ -PALVELUUN 29. KESÄKUUTA

Fanien suosikkisarjat: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders ja The Punisher löytyvät pian kaikki yhdestä paikasta – Disney+ -palvelun Marvel-sisältövalikoimasta.

Fanien suosikkisarjat: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders ja The Punisher löytyvät pian kaikki yhdestä paikasta – Disney+ -palvelun Marvel-sisältövalikoimasta.

HELSINKI, SUOMI (10. toukokuuta 2022) – Disney+ lisää 29. kesäkuuta Marvelin live-actionia kokoelmaansa. Palveluun saapuvat Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders ja The Punisher, minkä jälkeen fanit pääsevät nauttimaan entistä suuremmasta Marvel-kokoelmasta – kaikki yhdessä paikassa.

Näiden uusien nimikkeiden lisäämisen myötä tilaajia kehotetaan tarkistamaan lapsilukkoasetukset varmistaakseen heille ja heidän perheelleen sopivimman katselukokemuksen.

Disney+ -palvelun Marvel-brändisivu on jo valmiiksi suurin saatavilla oleva Marvel-kokoelma, josta löytyy satoja tunteja elokuvia ja TV-sarjoja. Kokoelmaan lukeutuvat Marvel Studios -elokuvat, kuten Avengers: Endgame ja Black Panther, sekä muita Marvel-elokuvasarjoja, kuten X-Men. Lisäksi katsottavissa ovat Disney+ Original -sarjat, kuten WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier, Loki ja Hawkeye, sekä animoidut sarjat, kuten Marvel Studiosin Original-sarja What If…? Kokonaisuuden viimeistelevät monet spesiaalit, lyhytelokuvat ja dokumentit, kuten Marvel Studios Assembled, jotka kurkistavat kulissien taakse.

Tilaajat voivat katsella kaikkea Disney+ -palvelun Marvel-sisältöä täällä:
https://www.disneyplus.com/brand/marvel

Tiedote. Julkaistu: 10.05.2022, 11:22

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button