Uutiset

The Batman saa jatko-osan!

Robert Pattinson pääsee jatkamaan Batmanina

Warner Bros. studio ilmoitti tällä viikolla CinemaConissa, että The Batman saa jatko-osan ja pääosassa tullaan edelleen näkemään Robert Pattinson.

Tiedotustilaisuudessa oli mukana ohjaaja Matt Reeves, joka kertoi hyppäävänsä tumman viittasankarielokuvan puikkoihin, mutta ei kuitenkaan paljastanut yksityiskohtia.

The Batman elokuvan menestys maailmalla on ollut varsin rohkaisevaa koronan jälkimainingeissa ja on yhteensä tuottanut jo yli 735 miljoonaa dollaria ennen sen julkaisua HBO Max palvelussa. Pienemmästä 45 päivän teattereiden julkaisuikkunasta huolimatta Warner Bros. studio jatkaa sen elokuvien levittämistä elokuvateattereissa ja saammekin odottaa seuraavien elokuvien ensi-iltoja kuten Elvis 24. kesäkuuta, DC League of Pets 29. heinäkuuta, Creed III 23. marraskuuta,  Shazam! Fury of the Gods 16. joulukuuta ja ensi vuonna Aquaman ja kadonnut valtakunta 17. maaliskuuta ja The Flash 23. kesäkuuta 2023.

Lähde: Variety

Popcorn with Esko

Popcorn with Esko on leffoihin ja ainoa Suomessa elokuva-alaan keskittyvä podcast. Suosituinta sisältöä on ollut Finnkinon kanssa yhteistyössä teetetty Leffakulissien takana - podisarja, jossa haastateltavina elokuva-alan asiantuntijoita, elokuvantekijöitä ja ammattilaisia. Podcast on leffafaneille ja normaalien leffa-arvosteluiden lisäksi keskustellaan leffa-alan uutisista ja kehittymisestä. Haastateltavina olleet Filmikamari Oy:n toimitusjohtaja Tero Koistinen, elokuvateatteriliiton pj Aku Jaakkola, ohjaajat Dome Karukoski, Tuukka Temonen, näyttelijä/juontaja Roope Salminen, Apfi ry:n kv asioiden päällikkö Anni Wessman sekä näyttelijä Martti Suosaloa ja ohjaaja Virpi Suutari.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button