Videot

Kuvakarju-reaktio: Ms. Marvel – Official Trailer

Kesäkuun 8. Disney+ saa jälleen uuden MCU-sarjan. Tällä kertaa vuorossa Ms. Marvel, alias Kamala Khan. Sarjakuvissa kyseessä on Inhuman, joka kykenee muuttamaan raajojensa kokoa. Hahmoa esittää Iman Vellani. Muissa rooleissa nähdään Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Nakli, Azhar Usman, Travina Springer ja Nimra Bucha. Bisha K. Ali toimii pääkirjoittajana ohjauksesta vastaavat taasen Adil El Arbi & Bilall Fallah, Meera Menon ja Sharmeen Obaid-Chinoy.

Lisää MARVELIA Marvel Podcast Suomella: https://www.youtube.com/channel/UCd2bO-O6lvS1xmi-217TWNA

Kuvakarju myös instagramissa, twitterissä ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button