Videot

Kuvakarju-arvostelu: The Lost Daughter (2021)

18.3. Suomen teattereihin tupsahtava The Lost Daughter on rankka draama lapsiaan inhoavasta äidistä. Elokuva on maailmalla jo kerännyt mainetta, ansaiten ainakin Oscar-ehdokkuudet Olivia Colmanille ja Jessie Buckleylle. Ensimmäistä kertaansa ohjaaja-kirjoittajana toimii paremmin näyttelijänä tunnettu Maggie Gyllenhaal. Elokuvan tähtivoimina taas ovat Olivia Colma, Dakota Johnson, Jessie Buckley, Paul Mescal, Dagmara Domińczyk, Jack Farthing, Oliver Jackson-Cohen, Peter Sarsgaard ja Ed Harris.

Kuvakarju myös twitterissä, instagramissa ja tumblrissa nimellä okuvakarju.

Yhteydenotot: ossi.kuvakarju@gmail.com

Ossi Kuvakarju

Internetissä kuljen nimellä Ossi Kuvakarju. Teen kanavallani videoarvosteluja elokuvista ja tv-sarjosita. Tämän lisäksi myös trailerireaktoita, top 10 listoja, sekä Kuvakarju-podcastia. Kyseessä on innokkaan leffanörtin oma pieni kanava, jossa jakaa omia ajatuksia leffoja koskien.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button