Videot

Deep Pink Xbox-ohjain – Testaillaan uutta ranteiden romuttajaa – Pelataan 10:tä eri peliä

Moikka! Ostin uuden series x ohjaimen rikkinäisen tilalle. Fiilistelen sitä pelaten kymmentä eri peliä. Tää oliki aika kiva tehdä tää video .

#leffaholistijii #xboxseriesx #deeppink

Leffaholisti

Moikka! Mie oon Jyri eli Leffaholisti Jii. 41 vuotias viihteen parissa viihtyvä leffa/sarja/peli/musadiggari. Kanavalla tulen tekemään noiden aiempien aiheiden mukaisia videoita mm. pelivideoita videosarjassa "Pelaillaan", leffa-arvioita, peliarvioita, LP-kokoelman läpikäyntiä jne. Ajatus julkaista noin yksi uusi video joka toinen viikko eli noin kaksi videota kuukaudessa. Joskus voi toki tulla enemmänkin. Mutta toistaiseksi tämä on kiva harraste, niin en liikaa stressiä ota.

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button