Blogit

Fast and the Furious 9

Todella kauan odotettu, ja blogia lukevien varmasti hyvin ymmärrettävä hankinta Fast and the Furious saagan uusin osa saapui koristamaan 4k hyllyä vihdoin viime viikolla. Kaikki muut jo formaatissa tai toisessa hyllystä jo löytyy, joten yhtenä suurena suosikki sarjana tämä tietysti oli pakko hankinta. Maltoin kuitenkin onneksi taistella vastaan riittävän kauan, jotta tämäkin leffa löysi tiensä perille hyvällä hinnalla. Js tulihan tämänkin leffa nähtyä myös leffassa, joten senkin vuoksi oli todella kiva saada se vihdoin myös kotikatseluun.

Ennen leffaa puhutaan kuitenkin muutama sana subbareista. Tuli nimittäin vierailtua viime viikonloppuna keskisuomessa, ja vierailun ehdottomasti tärkein anti oli nähdä kaksi ihka elävää full martyä. En tiedä paljonko noita Suomesta löytyy, mutta veikkaan, että ei hirveän montaa sitten kuitenkaan. Suunnitelma on kuitenkin rakentaa tuollaiset jossain välissä myös itselle, joten sen vuoksi niitä mentiin katsomaan. Näiden veljesten tekijänä toimii sama kaveri, jonka kanssa ollaan lähetelty miljoonia viestejä liittyen Elusive tilaukseen ja lopulta ne sitten samaan aikaan yhdessä myös tilattiin, noudettiin ja rakennettiin. Ei tosin oltu koskaan ennen nähnyt livenä, jotenkin sikälikin mielenkiintoinen visiitti.

Kyseisellä kaverilla löytyy olohuoneesta mukana 7.2.4 setti atmosta, joten todella kiva päästä ensimmäistä kertaa katsomaan myös jonkun muun settiä. Tämäkin setti kuulosti kokonaisuutena erittäin hyvältä, vaikka tila olikin hyvin erilainen omaani verrattuna. Tila oli hyvin moneen suuntaan avoin olohuone, jossa kulmia oli enemmän kuin tarpeeksi. Hyvin tuo tila oli kuitenkin otettu haltuun ja laitettu kasaan. Leffaakin päästiin hieman fiilistelemään, vaikka kokonaista leffaa ei vielä tällä kertaa ehditty katsomaan. Reissun tärkein agenda kuitenkin oli tällä kertaa Martyt ja niiden testailu Rewin avulla.

Tämä avaruusseikkailu alkaa mennä jo aivan yli

Kivaa käyrää tuo kaksikko todellakin tarjosi, ja säätää ei tarvinnut kuin aivan viimeisiä kuoppia. Käyrään saatiin aikaseksi jopa 120spl huippuja, mutta isossa avoimessa tilassa basso ei tuntunut aivan niin tiukalta kuin omassa pienessä betonipunkkerissa. Bassoa voisi tässä tilassa kuvata ehkä helpoksi, se ei ollut niin päällekäyvä kun ehkä omassa huoneessa, mutta salakavalan tehokas. Päivän selvää kuitenkin on että tehoja noista löytyy enemmän kuin tarpeeksi ja varmasti olisivat hintalaatusuhteeltaan loistavat. Saapa nähdä meneekö SVS jossain vaiheessa lihoiksi, sillä ennen sitä näitä ei kyllä lähdetä tekemään. Kiva reissu ja loistavaa seuraa, seuraava visiitti sitten paremmalla ajalla ja paremmassa kelissä..

Ja sitten vielä se Fast and the Furious. Ennen leffaa oli pakko säädellä vielä vähän omia subeja ja otettua SVS:ssien kolmesta modesta käyrät. Jälleen kerran se extended mode tuntui vaan parhaalta ja suljettujen subien kokeilu tuli tällä erää tiensä päähän. Hyvä niin, sillä Fast and teh furious kuulosti jälleen todella hyvältä ja nautin paljon sekä leffasta, että äänistä. Tosin, jossain välissä tuntui, että edelleen jotain puuttuu, ja vika oli tällä kertaa helppoa paikallistaa. Buttkickereihin vähän lisää volyymiä ja johon alkoi leffa maistua. Pakko sanoa, ett tykkäsin tällä kertaa leffasta jopa enemmän kuin leffateatterissa, eikä vähiten loistavien äänien vuoksi. Tämä leffa todella rokkasi, kuten odottaa saattoi.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button