Blogit

Ozark kausi 4

Viimeisiä viedään Netflixin kanssa, mutta onneksi tämä ehti vielä tulla katseltavaksi ennen sitä. Tai no, luulin, että tämä sarja olisi jo tullut päätökseen, mutta totuus sitten kuitenkin on ilmeisesti se, että tämä oli kuitenkin vain ensimmäinen osa neljännestä kaudesta. Toinen tulee sitten kai joskus, en ole selvittänyt. Ozark on kuitenkin ollut todella loistava sarja ja etenkin sen alku oli loistava. Sen jälkeen tahti on ehkä tässäkin hieman hiipunut, mutta hyvästä sarjasta kuitenkin on kyse.

Sen verran kiinnosti tämänkin kausi, että eipä siinä mennyt kuin vuorokausi ja tämäkin oli katsottuna. Tällä kertaa sarja tuli katsottua kokonaisuudessaan televisiosta, mikä sekin toimi tällä kertaa varsin hyvin. Sarjan meininkin on pysynyt jotakuinkin samana alusta lähtien, mutta tämä viimeinen kausi sai nyt jo hieman sellaisen fiiliksen, että sarjan loppuminen ei taida sitten kuitenkaan hirveästi jäädä harmittamaan. Jotenkin alkuperäisen idean tilalle tässäkin ollaan hieman liikaa menossa ihmissuhde sarjaan, varsinaisen toiminnan sijasta.

Muuten sitten leffahuoneessa on ollut taas aavistuksen hiljaisempaa. Bondia teki todella paljon mieli katsella uudestaan, mutta se jäi sitten kuitenkin kesken. Leffassa ei taida sittenkään olla potentiaalia ihan Tenetin vertaiseksi, jota voi katsoa uudelleen ja uudelleen väsymättä. Tässä ehkä aavistuksen näkyy juuri se, että leffojen tempo on kovin erilainen. Tuon leffan aikana tuli kuitenkin vähän taas testailtua subbareita, tällä kertaa avasin SVS:ien kaikki portit, ja laitoin vielä asetuksista oikeat säädöt. Sen verran dynamiikka kuitenkin tippu, että uuden kalibroinnin olisi nuo säädöt vielä kyllä vaatineet.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button