Blogit

Misfits

Tuli tuossa tosiaan Hautalehdon vuoksi otettua tuo Cmore suomi testiin pariksi viikoksi, ja täytyihän sieltä sitten testa myös jokin leffa. Tarjonta ei näyttänyt kovinkaan hääviltä, vaikka sieltä muutaman ihan katsottavan varmasti löytäisi. Yksi sellainen oli Renny Harlinin uusin Misfits leffa, joka on saanut todella huonot arviot, mutta toisaalta kyllähän sitä Renny leffoille aina jonkinlainen mahdollisuus täytyy antaa, etenkin kun leffaa tähdittämään on saatu oikein Pierce Brosnan.

Ensimmäinen aivan valtava pettymys tuli heti kärkeen, kun aloin ihmettelemään leffan ääniä ja kyllä, tässä uutuuselokuvassa ei tosiaankaan ollut kuin STEREO-äänet. Kyllä, luitte oikein, uusi leffa 2022 vuonna maksullisessa striimauspalvelussa ja vain stereo-äänillä varustettuna. Tämä on mielestäni suuri häpeä, ja kuten voitte varmasti arvata, kun Hautalehto on katsottu loppuun, tämä palvelu ei todellakaan mene jatkoon. Hävetkää!

Sitten se itse leffa, joka tosiaan oli hyvinkin arvioiden mukainen. Ei jättänyt tämäkään Rennyn leffa kovin hyvää kuvaa miehen taidoista, leffa oli hyvin halpa kopio aika monesta muusta leffasta, eikä tämä nyt millään esimerkiksi ensimmäisten Oceans leffojen tasolle pääse. Leffa oli aika väsynyt, ja etenkin tuo äänien puuttuminen vesitti leffahuoneessa leffan katsomisen aivan tyystin. Harmi juttu, mutta näin se nyt vaan on. Loppu kaneettina vielä, että kyllähän Renny oli tähänkin leffaa suomiviittauksen saanut, ihan hauska juttu sinällään ja pitää pientä Suomea maailman kartalla, ja pitää Renny juuret kotimaassa.

Ensi viikolla jatkuu leffojen katselu, odotellaan viimeistä osaa Hautalehdosta ja jatketaan Subbarien ja Klipschien myyntiä. Molemmista on viime aikoina tullut kyselyjä, ja etenkin nuo viikon myynnissä olleet SVS:ät ovat kyllä herättäneet ansaitsemaansa huomiota, ja kerran niitä on jo paikanpäällä käyty katsomassakin. Hyviä tarjouksiakin on jo tullut, mutta ihan vielä ei olla kauppoja päästy lyömään kiinni. Ymmärrettää sinänsä, + kolme tonnia loistavasta subbarista on paljon rahaa ja vaatii varmasti paljon pohtimista ennen lopullista päätöstä, mutta päivän selvää on, että jokainen ymmärtää mitä tuolla rahalla saa, ja kolmekin tonnia on paljon paljon vähemmän rahaa kuin yli neljä tonnia, joka näistä monstereista pyydetään tällä hetkellä kaupoissa. Vielä kun seuraa markkinoita niin ymmärtää, että hinta ei varmasti tuosta tule tulevaisuudessa ainakaan tippumaan, päin vastoin. Aika mielenkiintoista myös omalta kohdalta on se, että mitä pidempään näitä myy, sitä vähemmän niitä haluaa myydä ja hinta ei ainakaan tule laskemaan, alkaa jopa vähän toivomaan että kukaan ei niitä ostaisi, koska näistä ei ole mitään tarvetta luopua.

Lähde: Leffafriikki.com

 

Leffafriikki

Leffateatteriharrastukseen keskittyvät blogi, ei vain perinteisiä leffa-arvosteluja, vaan enemmänkin rakenteluun, ääniin, kuvaan, ja muuhunkin liittyvää asiaa!

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vilkaise myös
Close
Back to top button