Videot

Disneyn Encanto (2021)

Tällä kertaa Leffahullu Podcastissä arvostelussa Walt Disney animaatio studion 60. elokuva eli Encanto, joka on juuri tullut Disney+ ja sieltä sen itsekin katsoin.

Elokuva on taas taattua Disney laatua, se on iloinen, surullinen ja ajatuksia herättävä, mutta ei ihan nouse parhaiden Disney leffojen joukkoon vaan jää hieman ontoksi kokemukseksi. Joskin biisit ovat taas täyttä rautaa (niin englanniksi kuin Suomeksikin) ja jäävät päähän soimaan päiviksi.

Oletko nähnyt tämän? Mitä mieltä? Katsotko Disney animaatioita/piirrettyjä alkuperäiskielellä vai dubattuna? Mitä mieltä lauluista? Ja mikä on sinun suosikki Disney leffa?

Jos ElisaViihdeViaplay kiinnosta niin nyt 3kk yhden hinnalla:https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4947&pid=39440&productGroup=ElisaViihdeViaplay&media_id=96676

Leffahullu podcastin voi kuunnella audio versiona vaikka Spotifystä:

Tai nyt myös Suplassa:
https://www.supla.fi/podcast/leffahullu

Leffahullu löytyy myös instasta:
https://www.instagram.com/leffahullu_podcast

Facebookissa Leffahullut ryhmä:
https://www.facebook.com/groups/231288621296209/?ref=share

Sähköposti: leffahullu@outlook.com

Jos pidätte Marvel leffoista ja sarjoista tai olette muuten vaan oikein Marvel hulluja, niin Facebookin Marvel Hullut ryhmä on teitä varten:
https://www.facebook.com/groups/396550237672297/?ref=share

Leffahullu blogia voi käydä lukemassa:
https://leffahullublogi.blogspot.com

Leffahullu

Leffahullu kanavilta löydät mm. Elokuva ja sarja arvosteluja, haastatteluja, unboksauksia, kokoelman esittelyä, leffan ostelua, traileri reagointia ja muuta leffa ja sarja sisältöä. https://open.spotify.com/show/0FGo5fuuJyDdL60Y6pmy0l

Aiheeseen liittyvää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button